Tim Moens lijsttrekker provincieraadsverkiezingen district Aalst

Het arrondissementeel bestuur van N-VA stelde op haar laatste vergadering de lijst samen voor de provincieraadsverkiezingen in het district Aalst.

Lijsttrekker wordt de 37-jarige ingenieur Tim Moens uit Oordegem (Lede). Moens is voorzitter van de partijraad van N-VA en maakt sinds 2008 deel uit van het nationaal partijbestuur. Beroepshalve is hij lector in het hoger onderwijs in Antwerpen, waar hij bedrijfsorganisatie en zorgsystemen doceert. Daarnaast werd hij in maart 2010 door de Vlaamse Regering aangesteld als regeringscommissaris bij de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) te Mol.

Tim Moens: ”Ook op provinciaal vlak wil de N-VA de kracht van de verandering zijn. De beleidsmatige focus van het provinciebestuur is momenteel te breed en de bestuurlijke efficiëntie te laag. Onder impuls van Vlaams Minister Bourgeois maakte de interne staatshervorming hier een einde aan: de taken van de provincie werden grondig hertekend. Het is deze hervorming die vanaf de volgende legislatuur de provincies eindelijk de kans geeft om duidelijke prioriteiten te leggen en keuzes te maken. Na de provincieraadsverkiezingen wil de N-VA deze interne staatshervorming verder uitvoeren op het terrein.”

Op de tweede plaats volgt Aalsters gemeenteraadslid Mia De Brouwer (67), plaats drie wordt ingenomen door Jeroen Verhoeven (28) uit Erpe-Mere, leraar aan het Stella Matutinacollege te Lede, terwijl op plaats vier is gekozen voor Karolien Devos (29) uit Aalst, jeugdcoördinator van basketbalclub BBC Erembodegem.

Mede-lijstduwer is nationaal jongerenvoorzitter Kim Van Cauteren (24) uit Lede.

Als lijstduwer koos N-VA voor ervaren talent: Aalstenaar Walter Roggeman, voorzitter van de vzw Natuurpunt en onlangs ook aangesteld tot voorzitter van de MiNa-Raad (Vlaams Ministerie van Leefmilieu, Natuur en Energie).

Met deze talentvolle groep rekent de N-VA erop om in het district Aalst een sterk resultaat neer te zetten op 14 oktober 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here