Planten- en Ambachtendag: muziek in de tuin!

Natuurliefhebbers, verenig u! Op Pinkstermaandag organiseert het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre traditiegetrouw haar jaarlijkse Planten-en Ambachtendag. Wie graag creatief bezig is met bloemen en planten kan hier zijn hartje ophalen. Meer dan 100 standhouders verkopen bloemen, planten, biologische producten en laten je kennismaken met tal van ambachten. Daarnaast zet de 17de editie van dit sfeervolle evenement het thema ‘muziek in de tuin’ in de kijker, met als blikvanger een fanfare die het publiek entertaint… vanuit een boom. Spijs en drank, workshops, straattheater en leuke randanimatie maken van dit evenement een belevenis voor jong en oud.

Een greep uit het aanbod:

– Boomfanfare: vanuit een boom spelen ze een eigentijds repertoire gebaseerd op traditionele volksmelodieën verrijkt met moderne jazz- en rockinvloeden. Mis deze unieke ervaring zeker niet!

– Workshop pottenbakken: klei, een draaischijf en een vleugje creativiteit: de ingrediënten die je nodig hebt om zelf je potten te maken. Je houdt er eveneens een leuke herinnering aan over.

– Les Fleurs Sourires: twee knotsgekke lieve dames, bloemen in levende lijve, toveren je om in een prinses, tijger of je favoriete held! Niets is onmogelijk voor deze fleurige giecheltjes!

– Kinderanimatie: kindergrime, springkastelen, waterfietsen, minigolf, speeltuin, eendjes vissen, kliminitiatie voor jong en oud en nog véél meer!

Kortom: noteer 28 mei alvast in de agenda en geniet met het hele gezin van een gezellig dagje uit in een schitterend groene omgeving.

Praktische info

Wanneer:
PINKSTERMAANDAG 28 mei 2012 van 10u tot 17u

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre – Schommelei 1 – 2850 Boom

Inkom:
€ 2 – gratis: < 12 jaar Info: tel. 03 880 76 00 of info@deschorre.provant.be Website: www.deschorre.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here