Meneer Konijn overschrijdt de 100.000 kilometer

Wine lift 60 kilometer met Meneer Konijn naar Wortel

Gisteren naderde Meneer Konijn stilaan de kaap van 100.000 kilometer . Daarom besloten Sven Ornelis en Kürt Rogiers om sidechick Wine met hem op pad te sturen, om die laatste kilometers tot de 100.000 al liftend af te leggen. Hij vertrok met 99.941,69 kilometer op de teller.

De luisteraars stuurden verschillende suggesties door, maar uiteindelijk won ‘Wortel’ als eindbestemming. Vanochtend vertrok Wine dan rond 7.00u, samen met Meneer Konijn, al liftend naar Wortel. Drie verschillende luisteraars pikten haar onderweg op en voerden haar mee tot op de eindbestemming. Meneer Konijn haalde zijn 100.000 kilometer in Wortel en zamelde op die manier ondertussen al € 2.000 in voor het goede doel.

Wereldreis

Meneer Konijn startte zijn wereldreis op 27 januari. Door kilometers en airmiles af te leggen, zamelt hij geld in om tijdens de kerstperiode een feest te organiseren voor minder bedeelde kinderen.

Ondertussen heeft Meneer Konijn al heel wat meegemaakt. Hij liep de marathon in Hong Kong, ontmoette Penelope Cruz op de vlucht naar Hollywood en hij vergezelde de Club Brugge-spelers naar Hannover. Q-luisteraars kunnen zich nog steeds kandidaat stellen om Meneer Konijn mee te nemen op reis.

Alle details over de wereldreis kunnen gevolgd worden via Q-music.be, facebook (Meneer Konijn) en twitter (@meneerkonijn).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here