9-jarige voetbalfan mag spelers op het veld begeleiden tijdens kwartfinale

Deze voormiddag streden 80 Q-luisteraars tussen 6 en 10 jaar in een speciale Ornelis & Rogiers Showtime-uitzending vanuit het Koning Boudewijnstadion om een onvergetelijke voetbalervaring. In de ‘Ren je Rot’-finale werden ze onderworpen aan een reeks voetbalvragen. Boaz Raymaekers bleek het meeste over voetbal te weten en sleept hiermee het ‘Player Escort’-ticket in de wacht. Hij mag tijdens de kwartfinales van het EK 2012 in Warschau de spelers mee het veld op begeleiden.

Boaz Raymaekers (9 jaar) uit Antwerpen maakte het verschil bij de negende finalevraag. Hij wist als enige van de 5 overblijvers dat het belangrijkste voetbaltornooi voor Europese voetbalclubs de UEFA Champions League is. Door het juiste antwoord te geven op deze vraag zal hij in juni de enige Vlaming zijn op het veld tijdens het EK in Warschau.

Boaz is een grote fan van Standard en Barcelona. Zijn grote idool is de Spaanse voetballer Puyol. Boaz: ‘Ik ben nog nooit zelf naar een voetbalmatch geweest. Ik kijk er dus heel erg naar uit om al die bekende voetballers in het echt te zien!” Later wil Boaz dolgraag voetbalcommentator worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here