Brad Pitt, Angelina Jolie, Kerry Washington in Mr Mrs Smith

John Smith ( Brad Pitt) en Jane Smith (Angelina Jolie) zijn een koppel die na 6 jaar huwelijk relatieproblemen krijgen. Aan de basis van hun problemen ligt de grootte leegte die tussen hen leeft. Financieel gaat het hen echter voor de wind. Beiden zijn welstellende en bekwame huurmoordenaar die voor een rivaliserende organisatie werken. Een activiteit die ze echter voor elkaar verborgen moeten houden.

Op een dag moeten ze alle twee van hun organisatie één en dezelfde persoon uitschakelen. Maar wanneer dit misloopt krijgen ze een nieuw target. Namelijk elkaar. In de loop van deze opdracht leren ze elkaar echt kennen en keert de passie terug in hun relatie. Deze opdracht vergt het uiterste van hun uitzonderlijke talenten en onderwerpt hun huwelijk aan de ultieme test. Dit zorgt voor uitzonderlijke sensationele acties en sexy scènes.

Persoonlijke mening:

Het begin van het verhaal komt nogal traag op gang, maar wordt beloond met geweldige scènes en intriges. Je mag helaas niet te kritisch zijn over het verhaaltje. Maar de hoofdrolspelers zijn gewoon perfect en ik heb enorm genoten van de actie. De intriges op de scène zelf, de relatie tussen Brad Pitt en 'sweet' Angelina en tientallen andere explosieve situaties op de set zelf zijn op zichzelf al een film waard.

Mr Mrs Smith
Regie: Doug Linman
Acteurs: Brad Pitt, Angelina Jolie, Kerry Washington
Genre: Actie, Thriller
DVD release: 6 december

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/smitg.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here