AUTOTECHNICA MEER DAN OOIT TOTAALBEURS VOOR DE HELE BENELUX

Aanstaande zondag 25 maart zwaaien in Brussels Expo de deuren van AutoTechnica 2012 open. Ruim 350 exposanten en meer dan 1500 merken verwelkomen er tot en met woensdag 28 maart de automotive professionals uit de BeNeLux. AT biedt de bezoeker een uniek totaalbeeld van de sectoren: garagematerieel en -uitrusting, carrosseriemateriaal en -uitrusting, onderdelen en vervangingsonderdelen. AutoTechnica 2012 toont de sector van A tot Z: van afvalverwerking tot zetelreinigingsproducten.

Samen met AutoTechnica vindt Service Station & Car Wash plaats, de BeNeLux vakbeurs voor uitbaters van benzinestations, tankshops en carwashes. Redenen genoeg om naar Brussels Expo af te zakken.

Organisatoren en exposanten kijken reikhalzend uit naar deze editie. AutoTechnica telt 30% meer ingenomen standruimte ten opzichte van de succesvolle editie 2010. De totale beursoppervlakte bedraagt circa 32.000 m2 met o.a. een 80-tal nieuwe standhouders, goed voor ruim 350 exposanten. Dit bevestigt nogmaals dat AutoTechnica dé referentiebeurs is van de BeNeLux.

Heel wat exposanten pakken uit met tal van primeurs.

Marktleider TECHNO AUTOMOTIVE EQUIPMENT (TAE), dat voor de 20ste keer present tekent, is bijzonder fier om voor het eerst ook spuitcabines in zijn gamma op te nemen. TAE stelt tijdens AutoTechnica de hoogwaardige cabines van het Italiaanse Polin voor.
Bij de nieuwkomers in Brussel valt de aanwezigheid op van het Franse TRW AUTOMOTIVE AFTERMARKET. Het pakt uit met een compleet gamma kwaliteitsvolle trommelremmen en aandrijvingen.

Ook VALEO is opnieuw van de partij, het is haar enige beursdeelname in de BeNeLux. Tijdens AutoTechnica lanceert het de Asian Range, een compleet pakket vervangingsonderdelen voor Aziatische voertuigen. Valeo speelt hiermee in op de groeiende markt van Aziatische wagens in de BeNeLux.
Terug van weggeweest is HELLA . Het stelt zijn nieuwste waterpomkits en waterpompen voor. Ruim 90% van de markt zou hiermee afgedekt worden.
FLEX POWER TOOLS (nieuwe exposant) demonstreert zijn nieuwe carrosserie polisher, de PE 14-3 125. Een bijzondere ergonomische behuizing met een unieke luchtafvoer zorgt ervoor dat de gebruiker een pak preciezer en comfortabeler kan werken.

En uiteraard ontbreekt FACOM evenmin op AutoTechnica met een aantal innovaties waaronder de titanium slagmoersleutel, een bijzonder krachtige sleutel voor het losdraaien van verbindingen (met een vermogen van maximaal 1700 Nm, ruim 30% krachtiger dan andere pneumatische slagmoersleutels).

Voor meer primeurs en uitgebreidere informatie verwijzen we graag naar de website www.autotechnica.be.

AutoTechnica praktisch:
DATUM: van zondag 25 tot en met woensdag 28 maart 2012

OPENINGSUREN:
Zondag 25 maart: van 9 tot 18 uur
Weekdagen: van 13 tot 21 uur

LOCATIE:
Brussels Expo
Paleis 7,11 en 12
Ring 0 – Parking C of Parking E

TOEGANG: gratis
Registratie verplicht. Dit kan aan de toegangsbalies. Op voorhand registreren kan ook via www.autotechnica.be; zo vermijdt u files aan de ingang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here