Verkiezing van de Grootste Belg, Pater Damiaan?

Zoals u reeds zal hebben vernomen, wordt donderdag één december de uiteindelijke verkiezing van de Grootste Belg, uitgezonden op Canvas. Pater Damiaan bekleedt sedert 28 oktober de eerste plaats en ook bij de laatste tussenstand op 28 november. Op donderdagavond tijdens de live-uitzending zou dan definitief worden gestemd en enkel per telefoon en sms. Peter P.J. Desmet, Voorzitter Keerbergse Gazellen wil een oproep doen en vragen zeker te stemmen op Pater Damiaan?

Het is iemand vanuit de streek, namelijk Tremelo en hij is voor ons ook een symbool van een ondernemer. Hij was op zijn vlak een innoverend iemand met veel moed en menslievendheid en had de ondernemingsaspecten in de breedste zin van het woord. Hij getuigde van de 4 D's, namelijk, Dromen, Denken, Durven en DOEN…

Pater Damiaan was een Doener en niet zozeer een prater, maar een gedreven persoon. Hij liet zijn patienten niet in de steek, tot zelfs aan zijn dood. Hij werkte voor en met de melaatsen en had de moed om op de melaatsenkolonie op Molokaï de eerste stappen te zetten en verder uit te bouwen. Een grote meneer, met de werkelijke zin van ondernemerschap, zonder daarbij stil te staan van zijnentwege.

Daarom roepen we op om donderdagavond te stemmen op Pater Damiaan, via sms en telefoon en de live-uitzending op Canvas bij te wonen.

Peter P.J. Desmet
Voorzitter Keerbergse Gazellen

Dromen, Denken, Durven en DOEN

De Keerbergse Gazellen staan voor de unieke manier van ondernemen en dit verder te promoten en uit te lichten.In de eerste plaats zijn de Keerbergse Gazellen entrepreneurs, zowel op economisch, sociaal als cultureel gebied. De ondernemingszin beoogt professionalisme en innovatie. Om de 2 jaar geven ze een Gazelle Award uit.

Wie zou jij naar voor dragen en waarom? Andere kandidaten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here