De CRAZY FROG komt op 6 dec naar ons land

Dinsdag 6 december is niet alleen de feestdag van Sinterklaas, die dag komt de beroemdste kikker ter wereld van dit moment naar ons land. De Crazy Frog komt eindelijk naar België. Geloof het of niet maar wegens de grote drukte van de voorbije maanden kan hij nu pas naar ons land afzakken. Bedenker Erik Wernquist geeft forfait maar zijn creatie 'Crazy Frog' zal zonder twijfel de honneurs waarnemen. Het belooft een overdracht van de macht te worden tussen Sinterklaas en de Crazy Frog.

Aanleiding voor het bezoek van 'Crazy Frog' is de promotie van zijn nieuwste single 'Jingle Bells'. Bing Crosby maakt het nummer wereldberoemd maar het zal de versie van de Crazy Frog zijn die de volgende weken uw winterdagen komt opvullen. Tijdens het bezoek van de Crazy Frog worden er ook enkele edelmetalen uitgereikt. Zo krijgt de single 'Axel F' een dubbel platina award, want in België zijn er ondertussen meer dan 115.000 exemplaren verkocht. Daarmee zal de single zonder twijfel de 'best verkochte song van 2005' worden. Ook de opvolger 'Popcorn' is bijna goud en het album 'Crazy Hits' krijgt ook goud. De kaap van 25.000 exemplaren is ruim overschreden, het cijfer 40.000 ligt in het verschiet.

De liefhebbers en fans van de Crazy Frog gaan niet alleen kunnen genieten van 'Jingle Bells', speciaal voor hen werd het album 'Crazy Hits' in een nieuw kerstjasje gestoken. Op de cd staan niet alleen de hits 'Popcorn' en 'Axel F', in avant-première kan je ook genieten van 'Jingle Bells' en de George Michael Wham klassieker 'Last Christmas'. Nog steeds hoor je het lekkere 'ring ding ding'-geluid in de liedjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here