ANNE PRESENTEERT GLOEDNIEUW MUZIEKPROGRAMMA

CAFE VLAANDEREN – Anne, de digitale muziekzender die gratis exclusief bij BelgacomTV te bekijken is, presenteert trots het gloednieuwe programma ‘Café Vlaanderen’. Een muziekshow die binnenkort één keer per maand op het anne scherm te zien zal zijn.
Vanuit de Antwerpse Café Local presenteert Gene Thomas de hits van het moment, aangevuld met de tijdloze klassiekers die iedereen nog eens terug wil horen.

Gene Thomas: “Ik hou van dit nieuwe concept. We gaan elke artiest voorzien van mooi beeldmateriaal. De afstand tussen de artiest en de fans wordt superklein’. I love it!”

Udo krijgt z’n eigen cameraploeg en wordt de backstageman die tussen de nummers door verslag uitbrengt vanuit de backstage.
Udo: “Ik ben een anne fan van het eerste uur en net als de zender draag ik de Vlaamse muziek een warm hart toe. De backstage is al enkele jaren mijn tweede habitat en cameraschuw ben ik ook al niet. Echt iets voor mij dus. Laat dat Café Vlaanderen maar komen want ik heb er zin in!”
Het programma is elke eerste zondag van de maand bij anne te bekijken, en uiteraard worden alle losse nummers opgenomen in de playlist van de digitale zender anne.

Het verlangen naar een eigen muziekprogramma kwam er niet alleen van de fans, maar ook de vraag uit de sector was heel duidelijk. Daarom slaan Belgacom en haar exclusieve digitale zender ‘anne’ de handen in elkaar om dit programma te realiseren.
De fans krijgen uiteraard de mogelijkheid om het programma gratis bij te wonen, en er is ruimte voor maar liefst 700 personen in de zaal. Tickets voor de eerste opname op woensdag 21 maart zijn nu al te reserveren via anne.be.

EEN ANDERE MANIER VAN IN BEELD BRENGEN

Vernieuwend is dat we afstappen van de traditionele opnametechnieken zoals dat bijvoorbeeld bij annes Vlaamse 10 het geval was, maar opteren voor een nieuwe mobielere manier van registeren. Elk optreden wordt een soort mini-videoclip en de camera’s in de zaal worden Canon 5D’s.
HD-fototoestellen die ook beelden kunnen opnemen en waar bijvoorbeeld The Black Eyed Peas hun videoclips mee opnemen. Ook de films Captain America, Black Swan en de 2BE serie HOUSE MD gebruiken deze techniek.

Deze manier van opnemen zorgt ervoor dat we het publiek nog nauwer bij het optreden kunnen betrekken en dat we meer gebruik kunnen maken van de dankbare locatie ‘Café Local’.

CAFE VLAANDEREN, OOK ONLINE LEEF JE MEE

Nieuw is ook dat je alle babbels van backstagepresentator Udo integraal online zal kunnen bekijken. Ook fragmenten van de optredens en exclusief beeldmateriaal zal je natuurlijk terugvinden op anne.be en de anne Facebook pagina.
Het integrale programma zie je uiteraard enkel bij anne.

DE EERSTE ARTIESTEN ZIJN BEKEND

We zijn trots alvast de eerste namen bekend te kunnen maken voor de allereerste opname op woensdag 21 maart in Café Local te Antwerpen, en die zijn:
Lindsay, Yannick Bovy, Jo Vally, Frank Galan, Luc Steeno, Sasha & Davy, Bart Herman, Ian Thomas, Alyssa, Maureen, Kato, De Romeo’s, Niels Destadbader, Tyana, David Vandyck en Minno.

Binnenkort vullen we dit namenlijstje aan via anne.be!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here