Legendarische Nederlandse rapper voor het eerst op Belgische tv!

studioTVL het live namiddagprogramma van TV Limburg kreeg maandag uniek bezoek over de vloer! De Nederlandse rapper Lange Frans, die bij onze Noorderburen verschillende nummer 1 posities bereikte in de hitlijsten, had zijn eerste live optreden op de Belgische televisie en stelde zijn eerste soloalbum ‘Levenslied’ voor.

Thé Lau, legendarische frontman van ‘The Scene’ was enkele weken geleden al te gast in studioTVL en vertelde daar dat hij enorm genoten had van de samenwerking met de jonge rapper. “België is helemaal klaar voor hem”, liet hij ook nog weten. Dus regelde Thé zelf dat Lange Frans een bezoek bracht aan onze gezellige studio.

Ze brachten samen ondermeer “Zing voor me” een beklijvende song over tegenslagen in het leven en hoe mensen toch de kracht vinden steeds maar door te gaan… Dit nummer was voorheen enkel te zien in het Nederlandse programma ‘De Wereld Draait Door…’ en te horen bij Nederlands populairste radio dj Giel Beelen.

“Ik hoop dat ik via Limburg nu ook Vlaanderen kan laten kennismaken met mijn songs”, vertelde Lange Frans. “We komen hier zeker nog terug”, voegde hij er aan toe.

Het filmpje van hun optreden bij TV Limburg kan u hier vinden : http://www.youtube.com/watch?v=9-gX-kFEceU

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here