Sony zet lancering PlayStation Vita in de verf

Sony zet PS Vita in de verf in Centraal Station Antwerpen en metrostation Louiza in Brussel. Naar aanleiding van de lancering van de PS Vita, de nieuwe draagbare spelconsole van Sony, vermengt PS Vita vandaag de gamewereld met de echte wereld. Geen enkele handheld slaagt er immers in om een game zo intens te laten beleven door elementen van het spel te mixen met de plaats waar je op dat moment bent.

In het Centraal Station van Antwerpen kunnen voorbijgangers balanceren op een brug in een 3D-tekening en kennismaken met de PS Vita. De kunstzinnige tekening komt uit de PS Vita avonturengame ‘Uncharted: Golden Abyss’. Pendelaars kunnen zich inleven in de rol van Nathan Drake, hoofdpersonage uit de game, die op zijn gevaarlijke tocht diepe ravijnen doorkruist. Enkele voorbijgangers durfden het aan…

Ook in Brussel pakt PlayStation uit met een opmerkelijke actie om de lancering van de PS Vita in de verf te zetten. In het metrostation Louiza kan je plaatsnemen in een dugout en wanen metroreizigers zich in een voetbalstadion waar een coach en zijn voetballers de grens tussen werkelijkheid en de virtuele wereld doen vervagen. Speciaal voor de lancering van de PS Vita werd ook een metrostel omgetoverd in echte PS Vita stijl waar de consumenten de nieuwe spelconsole kunnen testen op lijn 6 van de Brusselse metro.

Bekijk een impressie van de actie via:
http://youtu.be/dZzYqlXorcU
http://youtu.be/_ni4ABNrwXA

Over PS Vita
De draagbare PS Vita biedt revolutionaire mogelijkheden om games te spelen met een front- en back touchpad, 3G-verbinding en dual analoge sticks. Het haarscherpe OLED-scherm en de stijlvolle look maken de ongekende game-ervaring op de PS Vita compleet. Waar gamers tot voor kort alleen nog maar van droomden, is met de handige PlayStation Vita werkelijkheid geworden.
www.playstation.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here