Zanger Born Meirplaen tekent overeenkomst met ars

De onafhankelijke platenfirma ARS Entertainment uit Kontich blijft investeren in artiesten én talent van eigen bodem. Met Larry, Laura Lynn, Nailpin, Sonny O'Brien e.v.a. heeft ARS Entertainment de voorbije jaren bewezen dat talent in eigen land 'kansen' moet blijven krijgen. Vanaf deze week mag ook de naam van de 24-jarige Born Meirlaen uit Sint-Martens-Latem toegevoegd worden aan dit rijtje artiesten.

'Born' is de sympathieke geluidstechnieker die bijzonder succesvol was in de finale van 'Idool 2004'. De voorbije maanden was de vraag naar muzikaal werk van Born dan ook bijzonder groot. In alle stilte en met vooral een professionele omkadering heeft deze Oostvlaamse singer-songwriter Born achter de schermen fantastisch werk geleverd. Hij schreeft heel wat nummers en het resultaat van dit alles is ondertussen klaar om aan het grote publiek voor te stellen. Samen met producers Hans & Jo Francken (Wouter, Larry, Hooverphonic, Clouseau…) en de mensen van Stageplan (o.a. Natalia, Sandrine, Wouter, Brahim..) staat Born aan de vooravond van z'n muzikale carrière.

Patrick Busschots, gedelegeerd bestuurder van ARS Entertainment is bijzonder opgetogen over deze samenwerking: "Born heeft in de uitzendingen van Idool bewezen dat hij over veel talent en uitstraling beschikt. Toen hij met z'n eigen songs bij ons is komen aankloppen waren wij echt onder de indruk. We gaan er dan ook met gans onze ploeg en de mensen van The Castle Company/Stageplan proberen een succesverhaal van te maken. De eerste single van Born mag je nog voor het eind van dit jaar verwachten, in het voorjaar 2006 komt z'n debuutalbum uit. Samen met producers Hans en Jo Francken zit Born dan ook heel wat uren in de studio en ik kan je verzekeren dat het resultaat TOP zal zijn. De muziek die Born zal uitbrengen is 'toegankelijke pop' die op alle radiostations in dit land en in het buitenland gedraaid kan worden."

Ook bij The Castle Company, het managementsbureau van Born zijn er niets dan tevreden gezichten. Bob Savenberg en Johan Vansina: " Het geloof in Born is bijzonder sterk, zeker omdat hij z'n eigen nummers schrijft. We gaan dan ook volledig voor de artist-approach. De voorbije maanden heeft Born de tijd genomen om songs te schrijven. We zijn dan ook erg tevreden dat het eindresultaat een platencontract is bij ARS Entertainment. Een gedreven en enthousiaste ploeg die net als wij in Born geloven" zegt Vansina.

De release van de debuutsingele van Born mag je medio december verwachten. In het voorjaar 2006 volgt dan het album van Born.

Meer informatie over Born kan je vinden op www.stageplan.be / www.arsentertainment.be

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/ars1.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/ars2.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here