Een aangename avond vol Cantiques en Canciones

40 enthousiaste zangers samen en zet er een gedreven dirigente voor. Engageer een getalenteerde sopraan en een veelbelovende fluitiste. Zorg voor een ervaren pianist die alles aan elkaar speelt en voor een bedreven babbelaar die alles aan elkaar praat. Het resultaat? Een aangename avond vol Cantiques en Canciones.

Het koor Kantilene uit Aalst biedt u naar goede jaarlijkse gewoonte een concert aan. Telkens verrassend, want telkens een ander genre. Dit jaar komen de meer klassieke koorwerken aan bod. De luisteraar wordt meegenomen van de zwaarmoedige romantiek naar een uitbundige "Jubilate!" Ongetwijfeld ontdekt de toehoorder ook nog een paar minder bekende pareltjes.

Kantilene bestaat ondertussen zestien jaar, en groeide uit van een groepje zingende vrienden tot een volwassen koorgroep van om en bij de 40 leden. Het professionalisme groeit, maar de vriendschappelijke sfeer in de groep bleef steeds gevrijwaard. En ook al neemt de groep met succes wel eens de uitdaging van moeilijkere werken aan, zingen moet vooral plezant blijven.

Wil u kennismaken met Kantilene? Of misschien een nootje meezingen? U kan een kijkje nemen op http://users.pandora.be/Kantilene, maar beter nog komt u gewoon eens langs als we repeteren op dinsdag van 20u15 tot 22 uur, in de winterkapel van de Sint-Paulus parochie, Botermelkstraat 63 in Aalst.

Laat u meevoeren door de muziek van Fauré, Mendelssohn, Schubert, de Falla  en anderen. Kantilene verwacht u op zaterdag 19 november om 20 uur in de Sint-Antoniuskerk, Capucienenlaan, Aalst.

Na het concert bieden we u een drankje aan in het Capucientje. Info en kaarten: 053 77 79 15 (vvk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here