Liberty X Song 4 Lovers eindelijk in de winkels

Vandaag dinsdag 8 november ligt de langverwachte nieuwe single van Liberty X 'Song 4 Lovers' eindelijk in de winkels. Liberty X is bij ons nog steeds bijzonder populaire dankzij die grote hit 'Just a little bit' en uiteraard ook de single 'Being nobody', een samenwerking met Richard X. In Engeland, de bakermat van Liberty X, neemt de populariteit van Michelle, Kelli, Kevin, Tony en Jessica enorme proporties aan. De single 'Song 4 lovers' doet het net als hun album 'X' bijzonder goed in de hitlijsten. Al vier weken staat Liberty X met het nummer 'Song 4 Lovers' in de officiële UK TOP 10, wat een enorme prestatie is.

Ook bij ons gaat 'Song 4 Lovers' een absoluut succes worden. Liberty X werkt voor de gelegenheid samen met Rev Run, een man die we nog kennen van Run DMC. De single van Liberty X hoor je aan hoge snelheid op heel wat radiostations, de videoclip komt via de kanalen van VTM, VT4, JIM TV én TMF aan hoge snelheid je huiskamer binnen.

Belangrijk om weten is dat Liberty X klaar staat om dit jaar nog de nieuwe nummer 1 peakpositie in te nemen. In Engeland is de groep officieel gevraagd om het 'Children in need' themalied te zingen. Liberty X stemde natuurlijk graag in met dit verzoek.

De groep dook de studio in en nam het nummer 'A night to remember' van Shalamar op en stak het in een trendy discojasje. Met de enorme support van BBC en de media mag je er bijna zeker van zijn dat Liberty X straks met 'A night to remember' op één zal staan in de UK CHARTS. Op 20 november is Liberty X te gast in de Britse uitzending van 'Top of the pops' en brengen ze hun nieuwe single officieel.

De release van de single 'A night to remember' is voorzien voor begin december. Meer informatie over de groep kan je vinden op www.liberty-x.net

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here