Nieuwe single van SCOOTER: Hello zit in de lift

De naam Scooter klinkt bij iedereen zeer bekend in de oren. Ze hebben jaren standgehouden in charts van over de hele wereld. Na een nodige pauze zijn de mannen weer helemaal terug en dat willen ze aan de wereld duidelijk maken. Hun nieuwe single 'HELLO' (Good to be back) laat dan ook niets aan de verbeelding over. Scooter zit momenteel al tien jaar in het vak. Het voormalige technotrio, dat hun weg baande door discotheken met "Hyper, Hyper" en "Faster Harder Scooter", evolueerde tot een echte groep, die arena's overvol deed lopen, over tien miljoen platen verkocht en waarvan de lijst gouden en platina platen eindeloos lijkt.

Het nummer "How much is the fish" is nog steeds dé ultieme Scooterplaat bij uitstek en leverde een gigantische Europese (wereld) hit op voor de Duitse formatie in de jaren 90.

Had iemand dit in 1994 verwacht toen de band nog bestond uit de originele line-up? H.P. Baxxter, Rick J. Jordan, Ferris Bueller en manager maar ook platenbaas Jens Thele begonnen klein: 'Hyper Hyper', de debuutsingle van het trio stond meteen in de charts en werd van de eerste seconde geplaatst als een 'one hit wonder'. Hoe dan ook de pers en critici hadden hun oordeel veel te snel geveld. De daaropvolgende hitsingles: 'Move your Ass', 'Friends', 'Endless Summer' en 'Back in the UK' waren al even succesvol. Iedereen die geloofde dat Scooter het van één hit zou moeten hebben, zat compleet fout.

Plezier is de kracht en drijfveer van het trio. Stress om aan verwachtingen te voldoen en druk om te slagen staan niet in hun woordenboek.

Dit verklaart waarom Scooter zich bij elke single opnieuw lijkt uit te vinden. Scooter mengt nieuwe stijlen met het vertrouwde muzikale recept. Hiermee toont het trio hun ironie, creativiteit en humor. Het resultaat zijn electronic ballads, electro tracks uit de jaren 80, melancholieke singles zoals 'No Fate' of 'She's the Sun' en natuurlijk het legendarische technorock monster 'Fire'.

Al deze factoren zijn terug te vinden in de nieuwe single. Het is Scooter, anders, maar toch zoals we het gewend zijn. Deze single belooft weer hoge toppen te scheren zodat het Scooter hitlijstje kan voortgezet worden.

Op de single kan je ook de nieuwste video bewonderen, kijk en kom meteen in de stemming om de bloemetjes buiten te zetten.

Hopelijk bent u even overtuigd van deze single als wij met z'n allen. En onthoud maar heel goed: they are back and won't be leaving soon…

Vanaf vrijdag 18 november 2005 ligt de single 'Hello (Good to be back)' van Scooter in de winkels. Op de cd-single staat uiteraard ook de aanstekelijke videoclip.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here