Lies Lefever zoekt 100 kandidaten voor Lezersjury Gouden Boekenuil

Voor de Gouden Boekenuil 2012 spreken twee jury’s zich uit over het beste boek van 2011. Phara de Aguirre reikt de prijs uit in naam van de Vakjury. Als voorzitter van de Lezersjury doet Lies Lefever een beroep op 100 Vlaamse lezers die de 5 titels van de shortlist zullen lezen en daaruit de winnaar van de Lezersjury mogen kiezen.

Prijs van de Lezersjury
De Vakjury van de Gouden Boekenuil is volop de literaire oogst van 2011 aan het lezen. Maar de Gouden Boekenuil is ook benieuwd naar de mening van de ‘gewone’ lezers. De Lezersjury zal een oordeel vellen over de vijf genomineerde titels die in februari worden bekend gemaakt. Comédienne Lies Lefever, voorzitter van de Lezersjury, reikt op 5 mei 2012 de Prijs van de Lezersjury uit, goed voor € 2.500 euro en een pen van Montblanc.

Start campagne: 100 lezers gezocht
Lies Lefever is op zoek naar 100 gepassioneerde Vlaamse lezers die zich schrap zetten om vanaf februari 2012 de 5 boeken op de shortlist te lezen en samen te bepalen welke titel de prijs van de Lezersjury verdient. Als voorzitter heeft Lies zelf geen stemrecht. Wel zal ze online de discussie over de titels van de shortlist in goede banen leiden en stimuleren.
Wie wil mee zijn zegje hebben over wat het beste boek van 2011 is? Overtuig ons waarom Lies niet zonder jou kan! In februari 2012 krijg je de vijf te lezen boeken gratis in je bus. In ruil engageer je je om ze voor 27 april 2012 te lezen en om een gemotiveerd oordeel te geven over wie de prijs van de Lezersjury verdient.

Boekenliefhebbers vanaf 16 jaar met een neus voor literatuur:
stel je kandidaat voor de Lezersjury!
Inschrijven kan tot 15 januari 2012 op www.goudenboekenuil.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here