Zangeres Ellen brengt samen met Kristof singel uit

Ellen Dufour brengt samen met Kristof een nieuwe singel 'LUCKY LUCKY' (SCOOTERBOY). De voorbije maanden en weken werd er in de gangen de muziekbusiness druk gespeculeerd over de nieuwe, muzikale liefde van zangeres Ellen Dufour. De onthulling is een feit, want haar gelegenheidspartner is niemand minder dan 'Kristof Goffin', dé knuffelbeer die in Vlaanderen bekend werd dankzij het muziekprogramma 'Star Academy'.

De voorbije maanden heeft de energieke duizendpoot 'Ellen Dufour' natuurlijk niet stil gezeten. Vooral haar muzikale carrière kreeg nog een belangrijkere rol toegewezen. In de zomer van dit jaar kwam Ellen – samen met manager Johan en haar platenfirma CTM / ARS – op het nummer 'Lucky Lucky' (Scooterboy). De song was geschreven door het Zweedse trio Mads BB Krog, Christian Moller en Mette Christensen. De Belg Stefaan Fernande zorgde voor een aangepaste tekst.

Ellen: "Toen ik de demo van 'Lucky, Lucky' voor het eerst te horen kreeg was ik meteen mee. Het catchy refrein, de heerlijke sound en vooral de herkenbaarheid waren voor mij factoren die me erg hebben aangesproken.".

Nadat alle administratie was afgerond, is zangeres Ellen de studio ingedoken en heeft ze het nummer 'Lucky, Lucky' (Scooterboy) opgenomen. Eén detail, zowel bij de demo als de finale versie was het de bedoeling dat er ook een mannenstem zou meewerken. Toen Ellen en haar management kwamen aankloppen bij Kristof Goffin en 2 Brains Entertainment Group was er meteen het nodige enthousiasme en zo werd de samenwerking een feit.

'Lucky, Lucky' (Scooterboy) is dus de titel geworden van de nieuwste single van Ellen waarbij ze de medewerking krijgt van Kristof.

INTERNATIONALE VIDEOCLIP VOOR 'LUCKY LUCKY' (SCOOTERBOY)

Er werden kosten noch moeite bespaard voor Ellens nieuwe single. Na de opnames van de single 'Lucky, Lucky' (Scooterboy) trok het duo, Ellen en Kristof, naar Nederland voor de opnames van een ijzersterke videoclip. De succesvolle regisseur Robert KC Brouwers werd aangesproken om de clip van 'Lucky, Lucky' in te blikken. Robert Brouwers heeft ondertussen al een aardige regiepalmares bij elkaar weten te sprokkelen: Belle Perez (Que viva la vida), D2 (Eindelijk weekend), Mad'house (Like a prayer), The Underdog Project (Summerjam 2003) zijn maar een paar voorbeelden van zijn succes.

Robert KC Brouwers: "Toen ik de vraag kreeg of ik de clip wou maken van 'Lucky, Lucky' was ik meteen in de wolken en heb ik toegestemd. Beide artiesten, Ellen én Kristof, zijn bijzonder aardige en leuke mensen om mee te werken. In de clip zie je trouwens de heerlijke 'Grease-sfeer' en uiteraard staat de 'Scooterboy' mee centraal in het verhaal. Het liedje is erg hitgevoelig en de opdracht was voor mij dan ook om er een sterke internationale videoclip van te maken. Ik heb dat met mijn ploeg geprobeerd en ik durf jullie te verzekeren dat het resultaat van de clip echt wel de moeite is. Dit zou wel eens in gans Europa een succes kunnen worden als ik kan verder gaan op mijn bescheiden ervaring.".

NIEUWTJES, WEETJES & INFORMATIE

· Kristof Goffin werd in Vlaanderen beroemd dankzij z'n deelname aan het programma 'Star Academy'. Kristof heeft twee dromen, zingen én acteren. 'Lucky, Lucky' (Scooterboy) is meteen het eerste muzikale wapenfeit en meteen ook de eerste single die hij op de markt brengt.

· Na haar Nederlandstalige single 'Helemaal voor jou' in de zomer van 2004 trekt zangeres Ellen opnieuw de Engelstalige kaart. 'Lucky, Lucky' (Scooterboy) is een Engelstalig nummer waarvan er dit keer geen Nederlandstalige versie bestaat.

· De videoclip van 'Lucky, Lucky' (Scooterboy) kan je vanaf deze week ontdekken op de videokanalen van de verschillende televisiezenders. Heel wat 'ochtendblokken' zullen het clipje uitzenden.

· De videoclip 'Lucky, Lucky' (Scooterboy) is opgenomen met een ruim videobudget. Bedoeling is de release van de single in het buitenland. Er is al een concrete interesse vanuit Nederland, Duitsland, Frankrijk en vooral ook de Scandinavische landen.

· Wat de toekomst van zangeres Ellen betreft, is het zo dat zij reeds intensief bezig is met de uitwerking van haar verdere muzikale carrière. Of binnen die carrière nog plaats is voor een volgende samenwerking met Kristof of een andere artiest(e) is nog niet duidelijk. Dat zal pas medio volgend jaar beslist worden.

· Kristof Goffin is achter de schermen ook bezig met het uitwerken en opbouwen van zijn solocarrière. Na zijn deelname aan Star Academy ondertekende Kristof een contract met 2 Brains Entertainment Group (Hadise, Kate Ryan). De plannen voor een boeiend 2006 liggen al te wachten.

Website: www.duffy.be

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/ellensc.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here