Zangeres Ellen stelt nieuwe liefde voor

Ellen Dufour, de sympathieke en spontane 20-tiger heeft een nieuwe liefde. Over wie het precies gaat is nog niet zo duidelijk maar één ding is zeker, het heeft iets te maken met haar 'muzikale carrière'. Ellen Dufour won als eerste vrouwelijke deelneemster destijds 'Big Brother 2', de reality-serie van VTM. Ook na haar overwinning in het programma is Ellen bijzonder actief gebleven in de media- en muziekwereld. Over muziek gesproken, Ellen heeft als zangeres al een aardig hitpalmares bij elkaar gesprokkeld. De nummers 'I'm Free', 'I Could Love You', 'Gonna Getcha' en 'Good times of your life' waren erg populair op de radio én in de hitlijsten.

Vorig jaar heeft Ellen zich even gewaagd aan het Nederlandstalige repertoire met het nummer 'Helemaal voor jou'. Ondertussen is het duidelijk dat de ambitieuze zangeres nog veel verder wil. Het gaat uitstekend met Ellen, ze loopt dan ook op wolkjes en daar zit haar nieuwe liefde zonder twijfel voor iets tussen.

Er zijn heel wat speculaties over wie en wat en daarom heeft de zangeres besloten om volgende week woensdag 2 november duidelijkheid te verschaffen. Heeft het iets met haar grote muzikale toekomst te maken? Wie zal het zeggen. Surf alvast naar www.duffy.be voor meer info over de zangeres Ellen en haar officiële webstek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here