Ja, we hebben het over schaamhaar, bij vrouwen. Hoe verzorg je je schaamhaar? Waarmee scheer je je: trimmer, shaver of tondeuse? En welke gevolgen heeft de schaamhaardracht op je SEKS-leven?
Maar ook andere zaken op gebied van Liefde & Erotiek komen aan bod.
We gaan namelijk op promotietour met Kaat Bollen, seksuologe en auteur van Het Schaamhaarboek.

Wat gaan we doen?
Een promotietour met Kaat Bollen, bekend van de TV. Onder het genot van een hapje en een drankje, kunt u uw boek door Kaat laten signeren en misschien wel van een persoonlijke opdracht laten voorzien. Daarnaast staat Kaat ook klaar om allerhande brandende vragen over seks te beantwoorden. Dus, wilt u weten hoe het bijhouden van schaamhaar uw seksleven kan beïnvloeden… Maar ook als u geïnteresseerd bent in de do’s en don’ts met een vibrator, of zich al jarenlang afvraagt waarom vrouwen wel maar mannen bijna nooit een orgasme faken? Vraag het aan Kaat!
Wie is Kaat Bollen?
Kaat Bollen studeerde psychologie en seksuologie aan de Universiteit van Leuven en deed wetenschappelijk onderzoek over schaamhaar. Zij werkt als gezinspsychologe en seksuologe en was al regelmatig te zien op de Vlaamse en Nederlandse televisie.

De resultaten van haar schaamhaaronderzoek en de enquête die zij onder 5.000 personen hield, bracht zij samen in Het Schaamhaarboek.

Hoe hou jij je schaamhaar bij?
Bij een promotietour over modes, methodes en andere wetenswaardigheden over schaamhaar, mag informatie over het bijhouden van schaamhaar niet ontbreken. Daarom hebben we ook Daphne Heltzel uitgenodigd. Zij zal haar product – de Intimate Shaping Tool – demonstreren, een eenvoudig maar niet minder effectief apparaatje om het schaamhaar in trendy vormpjes bij te houden.

Waar & wanneer?
Sint-Pieters-Leeuw, Bergensesteenweg 388 G Zaterdag 19 november 15.00 – 17.30 uur
Brussel, Adolphe Maxlaan 139 Zaterdag 19 november 19.00 – 21.30 uur
Ninove, Brusselsestweenweg 304 Zondag 20 november 14.00 – 17.00 uur
Aartselaar, Boomsesteenweg 48 Zaterdag 26 november 15.00 – 17.30 uur
Sint-Kruis (Brugge), Maalsesteenweg 157 Zaterdag 26 november 19.30 – 22.00 uur
Wetteren, Oosterzelesteenweg 5 (Frunpark) Zondag 27 november 14.00 – 17.00 uur