Dj Trix legt muzikale bom onder idool 2004

Er ligt een muzikale bom onder het Idool 2004 verhaal. Nog voor de single van de winnaar(es) in de winkels ligt verschijnt het nummer I like you van DJ Trix. DJ Trix is gecreerd door Leigh Guest, één van de pioniers van de house/dance-muziek. Leig Guest is een Amerikaan, hij was actief als deejay in de legendarische Chicago Club en werkte met Internationale artiesten als Bam Bam, Joe Smooth, Tyree Cooper. Leigh speelde ook een dominante rol in de ontwikkeling en groei van de Acid House.

In 1989 heeft Leigh Guest het Double Trouble team opgericht. De songs Just keep rockin' en Street tuff verkochten méér dan 1,4 miljoen stuks. De recente samenwerking tussen Leig Guest en de prachtige stem van zanger Rodney Williams resulteert in DJ TRIX.

Ondertussen is DJ Trix al wereldberoemd aan het worden want het nummer I like you wordt/werd gebruikt als muziekje in de Diët Coke reclame. Buiten het nummer – waar de tekst geschreven werd door Leigh Guest en Rodney Williams – is de video-clip SCHITTEREND. In de clip van I like you zie je hoe DJ Trix op een speelse, ludieke wijze de draak steekt met het Idool-gedoe all over the world. Bij ons kan je de video-clip van DJ Trix – I like you op televisie héél vaak al bekijken. Zowel het nummer als de clip zijn IJZERSTERK. De song komt in Frankrijk uit bij 3E (BMG), in Italië bij Motivo en in België zal ARS Productions dit nummer onder de aandacht brengen. AANDACHT, dat krijgt DJ Trix massaal want het geheel is ijzersterk. Volgende week start alvast de promotie van het DJ Trix verhaal! Benieuwd hoe de huidige Idool 2004 finalisten gaan reageren op deze leuke song I like you !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here