Gratis sexy strings op Nederlandse markt

Vrouwelijke alleenstaande steuntrekkers kunnen vandaag in Enschede gratis sexy strings verkrijgen op de markt. Twee Raadsleden van de Stadspartij Lammerink en Hofte gaan er sexy strings uit delen aan zielige en eenzame bijstandsmoeders, zodat ze op die manier misschien wat vlugger een man aan de haak kunnen slaan om zo de gemeente Enschede uit de financiële problemen helpen.

Lammerink is marktkramer en verkoopt er portefeuilles en lederwaar. Hij staat a.s. zaterdag met zijn stand tegenover de ingang van de Bijenkorf. De ludieke actie is een reactie op de plaatselijke VVD, die deze week het plan opperde om partners te zoeken voor minima. De twee doen dit als ludieke actie om te laten zien hoe belachelijk zij het vinden dat de VVD wil dat de gemeente moet bemiddelen bij relatieproblemen, om zodoende het aantal bijstandsuitkeringen in Enschede naar beneden te brengen.

"Veel mensen komen in de bijstand door een verbroken relatie. Als deze alleenstaanden aan een nieuwe partner geraken kan hun financiële situatie verbeteren en de uitkeringen worden dan ingetrokken", zo verklaarde de lokale liberale aanvoerder Jeroen Hatenboer afgelopen woensdag. http://www.blikopnieuws.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here