De jaarlijkse hoogmis voor elke muziekant

De vijfde én feestelijke editie van De MUZIKANTENDAG, de jaarlijkse hoogmis voor elke muzikant, vindt dit jaar plaats op 12 november. Naar jaarlijkse gewoonte slaan Poppunt en de AB de muzikale handen weer in mekaar om deze immens leerrijke dag tot een goed einde te brengen. Net als vorig jaar kunnen 750 jonge en minder jonge aspirant-muzikanten genieten van tekst en uitleg door rotten uit het vak. Workshops van ondermeer JANEZ DETD (arrangement), SKITSOY (samenspel), A BRAND (de vivisectie van Riding your Ghost), SUKILOVE (live-opname) en de band van ANOUK (song herwerken).

Overdag en 's avonds een aantal clubconcerten van onder andere KAWADA en RUMPLESTITCKIN (CD release). Vaste waarde tijdens de Muzikantendag: de DEMOFEEDBACK: jouw hoogstpersoonlijke babbel met een platenfirma, programmator, manager of boeker naar keuze. Verder krijg je pakken informatie over alle aspecten waar je als muzikant van waker ligt: toeren in het buitenland, band promo, gehoorbescherming en in-ears, gitaarsound (door RODRIGO FUENTEALBA van Novastar en Gabriël Rios), het belang en geheim van een goede videoclip (door Gunther Verspecht van STASH), homerecording, en nog veel meer.

12 november vanaf 12u30 in de AB in Brussel. Tickets kosten 10 euro en zijn te bestellen via de AB-ticketservice op 02/548 24 24, www.abconcerts.be of de Fnac filialen. Alle info op www.poppunt.be en www.muzikantendag.be

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/poppunt2.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here