Vlaanderen maakt zich klaar voor Ron Van Den Beuken

Het lijkt wel een rage te worden, deejays die met een solo-single de Ultratop 50 bestormen. In eigen land zijn het vooral DJ Wout (Sylver) en Regi Penxten (Milk Inc.) die de toon aangeven. De start van "populaire deejays in de charts" werd echter gegeven door DJ Tiësto. 's Werelds beste deejay heeft keer na keer dikke hits te pakken in de charts. In zijn zog komen er nog een paar leuke Nederlandse top-deejays overwaaien richting België. Denk maar aan Cor Fijneman van Blackhole die net de TMF Awards 2004 anthem op schitterende wijze in de hitlijsten heeft geschoten. Het rijtje van de allergrootste deejays van het moment dat nu bestaat uit o.a. DJ Wout, DJ Regi Penxten, DJ Tiësto, DJ Frank, DJ Cor Fijneman krijgt een sterk vervolg; RON VAN DEN BEUKEN.

RON VAN DEN BEUKEN is een 34-jarige deejay uit Nederland die klaar is om de wereld te bestormen met z'n pure sang dance-music. RON VAN DEN BEUKEN studeerde aan het conservatorium van Maastricht, hij ging ook naar de Universiteit om z'n diploma rechten te behalen. Pas nadat hij al z'n diploma's op zak had ging hij voluit in de muziekbusiness aan de slag. Het eerste wapenfeit was z'n nummer Feel it, een nummer dat hijzelf bedacht en opnam, een clubhit die wekenlang op nr 1 stond in de NL clubcharts. De opvolger van Feel it werd Keep it up en daarmee scoorde RON VAN DEN BEUKEN meteen buiten de grenzen van Nederland. In de Skandinavische landen werd Keep it up een gigantisch succes. Vanaf dat moment heeft RON de smaak écht wel te pakken. Hij start onmiddellijk met een trance-project SHANE – C'est muzique. Hiermee maakt hij z'n eerste opwachting als deejay in de UK Club Charts. THE MYSTERY, het volgende muzikale project van RON VAN DEN BEUKEN bereikt de officiële TOP 75 UK CHART. Deejays als Dave Pearce (BBC Radio 1), Johan Gielen zijn helemaal mee met THE MYSTERY van RON.

Wanneer RON VAN DEN BEUKEN het nummer Devotion uitbrengt is de Internationale erkenning niet meer te stoppen. Deejays als Paul van Dijk, Armin van Buuren, Johan Gielen, Black & Jones, Judge Jules e.v.a. smaken het nummer enorm. Een notering in de UK Charts en de Hollandse TOP 100 zijn dan ook het logische gevolg. Niet alleen als DJ/PRODUCER is RVDB een grote naam, als remixer vragen enkele mensen zijn medewerking; DJ Quicksilver, 4-Strings, Mac Zimms, Black & Jones, G-Spot, Sash, 2 Brother on the 4the Floor….Eind 2003 komt het nummer Timless uit wat meteen de grote doorbraak is voor RVDB. Deejays als DJ TIËSTO steken hun erkenning en bewondering voor RON VAN DEN BEUKEN niet onder stoelen of banken. De opvolger Overdrive krijgt opnieuw véél applaus en enthousiasme van o.a. Marco V, Armin van Buuren….

Eind 2004 is het tijd om ook België kennis te laten maken met RON VAN DEN BEUKEN. Met Endless doet Ron een gok richting hitlijsten. Het nummer is een clubby-commerciële dance-track die ronduit GEWELDIG klinkt. De video-clip is héél aanstekelijk met – hoe kan het ook anders – veel partypeople. Endless is een nummer dat geschreven is door RVBD himself.

Wie méér informatie wil over RVDB kan surfen naar http://www.ronvandenbeuken.com . Daar kan je trouwens ook een snippet horen van Endless, een geweldige nieuwe single voor RON VAN DEN BEUKEN. Over 14 dagen start de promotie héél intensief!

http://www.ronvandenbeuken.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here