Eroticabeurs legt de klemtoon op lichaamscultuur

De marktleider onder de Belgische eroticabeurzen vindt zichzelf opnieuw uit EBB, de nieuwe beurs voor wie graag geniet. Er worden meer dan 15.000 bezoekers verwacht op de nieuwe Erotica, Body & Beauty beurs. De EBB beurs legt de klemtoon op lichaamscultuur, lifestyle en zachte erotiek. In 2004 trok de beurs belangstellenden van 18 tot 88! jaar binnen een straal van 400 Km rond Hasselt. Uniek is dat de EBB beurs dit jaar 1 euro schenkt per bezoeker aan
preventiewerk.

Mensen hebben als maar meer vrije tijd te spenderen o.a. aan lokaal toerisme en beurzen. Lichaamsverzorging, gezondheid en wellness zijn thema's die aan belang winnen voor de modale burger. De nieuwe Erotica, Body & Beauty beurs (voorheen Eroticabeurs) profileert zich als een lifestyle beurs die zich focust op lichaamscultuur en zachte erotiek. De EBB beurs zal plaatsvinden in de Grenslandhallen te Hasselt op Zaterdag 5 en Zondag 6 november 2005, in het hartje van Limburg. De EBB beurs is een informatief en entertainend erotisch lifestyle evenement waar de bezoeker zich, in alle vertrouwen, kan informeren en ontplooien in de boeiende wereld van de erotiek, body & beauty cultuur. Zowel op commercieel als op informatief gebied wordt er een maximale kwaliteit nagestreefd. De beursorganisatie legt elke beursexposant een streng charter voor dat op straffe van overtreding wordt gesanctioneerd met verwijdering van de beurs.

Het voorbije jaar werd de EBB beurs het slachtoffer van foute berichtgeving in de pers. De EBB Beurs wil komaf maken met 'de politiek correcte' vooroordelen die al te vaak leiden tot een verkeerde beeldvorming over de EBB beurs. Dit jaar schenkt de beursorganisator Exco Lines 1 Euro per bezoeker van de inkomsten aan MJA en Sensoa. Een aandachtspunt is dat de bezoekers zich ook kunnen informeren over seksueel grensoverschrijdend gedrag en de risico's op seksueel overdraagbare aandoeningen of het hiv-virus. En ook hun vragen over veilig en onveilig vrijen krijgen een antwoord. De organisatoren bieden Sensoa, het Vlaams service- en expertisecentrum voor seksuele gezondheid en hiv, de plaats voor een infostand aan.

Daarmee gaat sensoa de bezoekers informeren, de eigen diensten promoten en de aanwezigen met ludieke acties sensibiliseren. Bovendien ontvangt Sensoa per betalende deelnemer een halve euro, geld waarmee Sensoa twee publicaties wil financieren: twee brochures die gratis verspreid zullen worden en waarin de lezer alle mogelijke basisinfo vindt over seksueel ovedraagbare aandoeningen en anticonceptie. Op die manier helpt elke bezoeker mee aan de preventie-inspanningen van Sensoa.

Wat is er te beleven? (buikdansen), shows, lezingen, infostands en wedstrijden (o.a. paaldansen en buikdansen) geven inhoud aan de beurs; net als gratis attracties zoals de Free Photo corner en het Rodeo bed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here