Playboy presenteert de Meiden van een winkelketen

Playboy presenteert morgen in zijn novembernummer een spectaculaire fotoshoot met Meiden van de Media Markt. Het blad vond de medewerksters van een Nederlandse winkelketen voor consumentenelektronica bereid om naakt voor zijn camera te poseren. Playboy plaatste in augustus posters in de vestigingen van de Media Markt met de oproep aan medewerksters om mee te werken aan de fotoshoot.

Het aantal reacties was overweldigend. Playboy heeft uiteindelijk de meest spontane en mooiste Meiden geselecteerd. Barbara van Roon (24 jaar, medewerkster van de foto & videoafdeling van de Media Markt in Zoetermeer): "Door de vele aanmeldingen was het even spannend of ik wel geselecteerd zou worden. Uiteindelijk was het fantastisch om een Playboy shoot een keer persoonlijk mee te maken".

De shoot toont de Meiden van de Media Markt uit de verschillende 19 vestigingen in Nederland en laat tevens producten zien die in de Media Markt te koop zijn. Jan Heemskerk, hoofdredacteur van Playboy, "Ik ben erg tevreden over het resultaat en was blij verrast over het enthousiasme en de professionaliteit waarmee de meiden hebben geposeerd!"

De directie van Media Markt was direct enthousiast toen Playboy haar benaderde voor dit project. Consumenten krijgen bij aankoop van een product van Media Markt vanaf 6 oktober een Playboy cadeau (zo lang de voorraad strekt).

Foto: Playboy reportage

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/plbog.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here