Masturberen is toch niet zo gezond als je zou denken

Masturberen is toch niet zo gezond als je zou denken, want zoals met veel dingen in het dagelijkse leven, teveel is teveel. Volgens de krant HLN zou een zestienjarige jongen zich dood gemasturbeerd hebben in Brazilië. Volgens een lokale krant daar, heeft de zestienjarige jongen 42 keer na elkaar een ritje met de handkar gemaakt tot de dood er op volgde.

Naar alle waarschijnlijkheid zijn er evenveel mannen die haast nooit masturberen en vrouwen die het meermaals per week doen, dan omgekeerd. Alleen wordt er anders over gepraat, wordt het anders aangevoeld. Bij masturbatie hoef je zelfs niet eens klaar te komen, maar je kan wel perfect genieten van bvb een lauwe douchestraal op de juiste plekjes. Dit kan als je alleenstaand bent maar ook binnen relaties wordt er heel wat afgemasturbeerd.

Feit is wel dat masturbatie wordt aanzien als heel gezond in de snelle wereld waarin we leven. Je bent met jezelf bezig, je neemt tijd voor jezelf, je leert naar je lichaam luisteren…

Zo kan masturbatie een hulpmiddel zijn tegen alle vormen van stress. Zowel bij mannen als vrouwen. En niet alleen tegen stress, maar daarmee samengaand alle kleine probleempjes die we kunnen ondervinden door stress : migraine, hartkloppingen, wat verhoogde bloeddruk..

Uiteraard is sport, gamen, één of andere hobby etc ook een uitlaatklep tegen stress, maar masturberen heeft één voordeel : je kan het zowat overal (welliswaar privé) en je hebt je benodigdheden steeds bij de hand. (XaNaX)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here