Saartje Vandendriessche is nieuwe omroepster op één

Fans van actrice Saartje Vandendriessche komen dit keer zeker aan hun trekken. Saartje Vandendriessche wordt de nieuwe collega van VRT-omroepsters Katja Retsin, Geena Lisa en Yasmine, Andrea Croonenberghs en Evy Gruyaert. Door het nakende zwangerschapsverlof van Katja Retsin kan Saartje Vandendriessche op één aan de slag als omroepster. Nieuw is het voor haar niet, ze was ook een lange tijd omroepster voor de commerciële zender VT4.

De Antwerpse, Saartje Vandendriessche (30) is Licentiate Sociale en Culturele Agogiek. Ze is het levende bewijs van een babe met brains en talent. Ze noemt zichzelf een vrijgevochten vrouw. Eerder was ze al te zien als veejay bij TMF, speelde gastrolletjes in FC De Kampioenen, W817, Raf en Ronny, Thuis, Familie en Wittekerke, Kinderen van Dewindt en een pakte een grote in Costa. Ze ging uit de kleren in Matroesjka's, poseerde voor P-Magazine en werd Miss Antwerpen.

Ook dit nog, Saartje Vandendriessche speelde een hoofdrol in de geboycotte en miskende film " BLUE BELGIUM " The Dutroux Connection. Je kan haar bewonderen als je op de site: www.jacquesverbist.be op de afdeling Flemisch Film Productions het extract bij Blue Belgium aantikt. De DVD van Blue Belgium zal in het voorjaar op DVD uitkomen.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/saartjed.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here